09 april 2008

KAL:s

Jag har anmält mig till två stycken Sjal Kal:s. Den ena är Juno regina kal som Ulrika på Stickamera ordnat. Jag hade inget garn hemma som passade eller rättare sagt inget som jag hade 900 meter av. Jag har beställt ett nystan Grignasco Merinosilke och två nystan Teetee Elegant från Garnhärvan. Får se vilket jag väljer när nystanen kommer.

Jag har även för ett tag sedan anmält mig till Mystic light Kal. Men inte förrän idag bestämde jag mig för att jag skall försöka mig på den. Men jag vet inte om jag mäktar med en så stor trekantssjal men jag tänker prova i alla fall. Så i morse beställde jag tre nystan Kauni Lace från Garnkorgen som jag tänte testa med, jag hade velat göra den i vitt men det fanns inte så den får bli ljusgrå. En addi rundsticka på 150cm fick också följa med.

3 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Ska bli kul att se vilket garn du väljer och sjalarna eftersom.

Att göra light i ljusgrått blir snyggt. ska bli spännande att följa.

Kram och ha en riktigt skön torsdag.

LenaL sa...

Det låter himla snyggt med ljusgrått till Mystic Light, ska bli väldigt kul att se den så småningom! Jag tycker den är jättekul att sticka, även om den blir lite stor och otymplig skrämmande fort. Men den är snabbstickad, och mönstret är alldeles lagom omväxlande.

Ha det så jättegott!

Kattis hörna sa...

Jag håller på med Mystic Light sjalen och den blir såååå fin...

Rekommenderar dig verkligen att göra den..

Lycka till :-)