26 september 2010

Härlig helg

Igår hade jag en underbar dag, först iväg med dottern på dressyrtävling och sen iväg på en hel dag med stickning :) Petra hade ordnat en stickhelg i Annas Hus utanför Fellingsbro, ett helt underbart hus som man kan hyra. Jag kom ju lite senare pga. tävlingen så jag mötte upp alla i butiken Garn & Vävmix i byn. En mysig liten gårdsbutik. Jag köpte cocosknappar som jag skall sy i min rosamelerade Luccakofta som blev klar för ett tag sedan och ett par korta knitprospetsar.
När alla shoppat klart åkte vi till Annas Hus och installerade oss och åt en jättegod lunch. Därefter stickade vi och hade det mysigt, Fikade med massor av goda hembakade muffins mm. Sen stickade vi igen och sen var det dags att äta igen denna gången en massa goda pajer och sallad. När klockan närmade sig 21 åkte jag hemåt men dom flesta sov kvar och har säkert en underbart mysig dag idag också...
4 kommentarer:

Susilull sa...

Åh så mysigt!!!
Vilken härlig helg.
Jag har ju själv nyss vart på tjejhelg i hyrt hus, men tyvärr är det ingen i gänget som stickar så lite avis blir jag på dej ;-)

Ha det gott!

Knyppeltanten sa...

Jadå söndagen var också mysig men slog inte lördagen.

Emmas dagar sa...

Det var snällt att du ville byta stickor, men nu är de satta i arbete. Så de får bli kvar. Tösen tycker att de är jättefina, så hon får väl ärva dem av mig när hon börjar sticka :-)

Susanne sa...

Vad mysigt! Var på jobbäventyr i helgen och vill minnas att jag passerade en skylt med Fellingsbro, jag åkte till Saxån via Västerås ...