03 april 2010

Glad Påsk

Förra helgen satte jag regäl fart med min Heather hoodie vest (ravelrylänk) så nu är det inte så mycket kvar, jag stickade så mycket förra lördagen så att jag fick ont i handlederna så denna vecka har jag fått tagit det lite lungnare. Stora stickor och brytningen som blir när man gör flätmönster blev lite för stor påfrestning :( Garnet jag använder är Nepal, det nya från Dropps och det är riktigt trevligt att sticka med.

I veckan  fick jag en ny bok. Toe-up socks for every body av Wendy D. Johnson. Jag kunde inte låta bli att beställa den när jag såg alla nya sockmönster på Ravelry. Jag lade in en bevakning på boken och beställde den direkt när dom släppte den. Denna boken är bättre än hennes tidigare bok, den innehåller många fler och fina sockmönster....

Jag har också börjat på en Tea leaves cardigan (ravelrylänk) som alla andra också stickar just nu :) Har funderat länge på vilket garn jag skulle använda men det fick till slut bli ett garn som reda fanns hemma. Då dottern och hennes ponny repat en bil i samhället så blev det ebb i kassan eftersom jag måste punga ut med en självrisk :(  Garnet är Kampes ombre i rosa skiftningar, lite tunnare än i beskrivningen så jag gick upp en storlek och hoppas att det räcker.

Glad Påsk önskar jag alla er som tittar in här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Glad påsk!! Fina stickningar du har på gång! Tea leaves är superkul att sticka.

Kattis sa...

Glad Påsk önskar jag dig...

Hoppas vi ses nästa måndag...

Kramizzz Kattis

Ullfull/Anita sa...

Glad Påsk!! /Anita

Catarina sa...

Heather blir verkligen ur-snygg! Jag älskar ju flätor :-)
Och Tea-leaves.. kommer göra sig bra i rosa.
Tråkigt det där med bilen...