23 februari 2010

Ishbel

Den har varit klar ett tag nu. Gjorde avmaskningen när jag var hos Karin på stickcaffét den 8 feb sen har den legat kvar i väskan sedan dess. Men för några dagar sedan fixade jag äntligen till blockningen. Jag har stickat i Zauberball färg 1872 (vinröd/rosa). Ett väldigt lätt och snabbstickat mönster om man inte gör som jag och lägger ifrån sig den ett tag :o) Men nu är den färdig och jag blev riktigt nöjd, kan tänka mig att sticka fler Ishbel.

9 kommentarer:

Tina sa...

Fin sjal och sockar. Ishbel är ett bra mönster snabb, enkelt, bra storlek och det behövs inte så mycket garn till den heller.

Carola sa...

Mycket tjusig sjal måste jag säga. Håller själv på med min första spetssjal som jag tror kommer att bli färdigstickad. Kul :)

Carola sa...

Mycket tjusig sjal måste jag säga. Håller själv på med min första spetssjal som jag tror kommer att bli färdigstickad. Kul :)

Anonym sa...

Åhhhh va fiiiiin! Så perfekt i färgerna och randningen!
Jag har en påbörjad oxå, men körde lixom fast i början av spetsmönstret. Troligtvis var jag inte på humör för spets just då. Kanske är jag det nästa gång jag letar fram den ur gömmorna.
Kristina-sockorna ser väldigt varma o gossiga ut!
Hälsningar Sofia (fd stickospring)

heidi sa...

så vacker den är!!!

Catarina sa...

Vacker!!

Smycka sa...

Urläcker! Älskar färgerna! =o)

Kattis sa...

Himmel vad fin den blev!!!!

Viffla sa...

Åh vad fin! Färgerna är ju helt underbara. :)