25 september 2009

På Gång

Det går framåt med Annas axelvärmare, nu skall jag börja med raksträckan. En riktigt snabb och enkel stickning.
Den här tröjan är till min dotter, jag stickar den utan mönster från ett foto vi tagit på en tröja på Ginatricot. Jag stickar den uppifrån och ner för att det skulle vara enklare att prova under vägens gång.Nu har jag bestämt mig för att mina Zauberball nystan skall bli en Ishbel köpte mönstret i förra veckan men har inte hunnit börja ännu.

Och av mina Lucca nystan som jag köpte på Marias garn i somras skall det bli en Slanting gretel tee (ravelrylänk) ur senaste Interweave knits.

Jag har också tänkt göra en Heather hoodie vest (ravelrylänk) men till den har jag ännu inte bestämt garn.

Och några sockor måste man ju också ha ett par gå gång hela tiden, troligen börjar jag med ett par tå upp sockor ur senaste boken men har ännu inte bestämt mönster.

OjOjOj skulle nog behöva lite semester för att hinna med :o)

4 kommentarer:

Boel sa...

Oj så mycket härligt du har på gång! Annas sjal i en superhärlig rosa färg. Jag har precis lagt upp och börjat på Slanting gretel tee i visjögarn och den verkar riktigt rolig att sticka.

Hoppas du får en skön helg med mycket sticktid!
Boel

desiree sa...

Oj, du var verkligen på gång! Så mycket fint.

Susilull sa...

Jaa, lite semester hade inte suttit fel! Så mycket roligt du har på gång!
Klämde på en Annas axelvärmare idag på Syfestivalen, den är fin, men själv bär det mig lite emot att sticka i så tjockt garn. Men man kan ju faktiskt göra en tunnare variant..

Ha en skön helg!

Smycka sa...

Vilken härlig färg det var på sjalen. Koftan ser ut att bli riktigt fin. Ska bli intressant att se dina andra projekt växa. =o)