09 augusti 2009

Njuter

Dom senaste dagarna har jag njutit av vädret för fulla mugga, helt underbart har det varit. I lördags var det så lagom varmt så jag kunde sitta mitt i solgasset och sticka tack vare att det blåste lite. Jag har börjat på ett par nya sockor. Hoppar över augustimönstret i sockklubben. Jag har i stället börjat på Waving lace socks från boken Favorite socks, dessa har jag tänkt sticka ända sedan jag köpte boken förra året men det har inte blivit av förrän nu. Jag stickar dom i Gepard Cash-soft ett helt underbart mjukt och gosigt garn. Det är sockorna på framsidan av boken som jag stickar.Måste också lägga in en bild på en pelargon som skall till och blomma, jag har väntat på denna i två år... p. x ardens heter den.

5 kommentarer:

Smycka sa...

Pelargonen ser speciell ut, fin menar jag nu! Sockan ser också söta ut. Och visst har det varit fint nu nästan hela veckan! Jätteskön!

Kram =o)

Susilull sa...

Jag köpte också den boken för att sticka just Waving lace-sockorna, dom är så fina! Men jag har inte kommit till dom än...
Kul att pelargonen du väntat på äntligen blommar.
"Mamman" till sticklingarna du fick av mig håller på att blomma ihjäl sig just nu, räknade till ca 45 blomstänglar! Borde ta ett kort!

Emmas dagar sa...

Fina sockor och vacker pelargon! :-)

teresa sa...

Grattis till pelargonen!! Å så fin den är.
Men hur gör man för att få de där trilskande pelargonerna att blomma?? Köpte ett skott till en gulblommande sak förra våren, Guernsey flaire, på Orust blommor. Den är svagväxande men grön o fin. Men förstår INTE att den ska blomma?!Jag väntar o väntar o väntar... Tips??

Susilull sa...

Hej igen!

Jag har lagt in ett inlägg om "moder pelargon", om du vill kolla?!

Kram och ha det bra!