05 juni 2009

5 Juni

Jag har i veckan fått ett alldeles, alldeles underbart hemlispaket. Susilull har verkligen lyckats pricka in alla paketen, helt underbara har dom varit. Detta paket som är det sista för denna gången och innehöll 50g svart merinosilke helt underbart mjukt och gosigt så nu måste jag få sländan att spinna som jag vill (öva, öva, öva). 2 nystan sisu som skiftar i lila och grått, ett lila nystan Inca alpacagarn, näsdukar med hjärtan på, 3 st stickmarkörer, 3 st värmeljus som doftar kaprifol (fick ett tips att man kan ha dom bland handdukarna i badrummet, det skall jag testa), en nåldynehatt (just vad jag behöver!) , ett fint kort och till sist två sticklingar från en trolig rosenknopp, vi får se om jag kan identifiera den sen när den blommar.

Den här bebiströjan har jag stickat på den senaste veckan. En kompis till mig har fått barn så hon skall få den, det är inte så mycket kvar nu det är bara kragen kvar. Det är tänkt att den skall bli färdigstickad i dag. Sen skall det ju virkas runt hela tröja också men det blir nog en annan dag.
Min fls är nu färdigstickad, men ännu saknas knappar då jag glömde köpa det när jag var upp på stan förra lördagen. Här kommer en bild på den i vart fall, får ta en ny när knapparna är införskaffade.

3 kommentarer:

Susilull sa...

Vad glad jag blir att du gillat dina paket! Har själv blivit lite sugen på att testa detta med spinna, när jag kände hur mjukt och fint merinosilket var, lycka till med det!
Och vilken jättesöt bebiskofta, kul med sånt som går fort. Din FLS ser också snygg ut, läcker färg!

Kram och ha det bra!

LenaL sa...

Wow, vilken härlig babykofta du gjort! Var hittade du det mönstret? Är just nu på ständig jakt efter läckra babymönster :-)! Har du lust att svara vore jag jätteglad, du kan göra det här om du tycker det är lättast eller i en kommentar hos mej.

Ha det så jättegott!

Emmas dagar sa...

Vilka fina koftor!