19 oktober 2008

Vävstol

Ett impulsköp, jag har gått och köpt en vävstol. Jag har gått och sneglat på den ett tag och tänkt att den där skulle jag vilja ha. Den har stått i ett trapphus på ett äldreboende. En dag så stötte jag på den som har hand om vävstugan och frågade om den var till salu och det priset jag fick så kunde jag inte motså den (300:-). Så nu står den på vinden ute i ladugården så länge, i väntan på att jag gjort plats för den inne och så måste jag ju lära mig lite mer först. Jag kan väva det har jag gjort en gång i tiden men allt annat som måste till innan själva vävningen kan påbörjas, det kan jag inte.

8 kommentarer:

kd sa...

Men vilken liten söt! Nu kan vi ha vävkafé :-)

Susilull sa...

Grattis till köpet!
Den ser "lagom" stor ut.
Hade jag haft plats hade jag köpt en vävstol för länge sen.
Det är jättekul att väva, men "det där andra" som sagt, det kan inte jag heller..

Ha det bra o lycka till med väven!

Lilla-Anna sa...

grattis och vad kul, min mamma har min mormors vävstol och jag är väldigt sugen på att testa... men kul att se hur det går för dig...

Britt-Marie sa...

Vilket bra pris!

Men nu blir det spännande att se vad du ska väva! Spännande spännande, häftigt??

Kram

Samtal från min trädgård sa...

Va fin den var! Skulle också vilja ha, men den tar sådan plats, så det får bli när barnen har flyttat hemifrån och si så där ett halvt sekel...;)) skojar bara.

Susanne sa...

Vad härligt! Precis ett sånt spontanköp skulle jag kunna göra. Hade jag en lada så... :)

Anna sa...

Åh så kul, jag fick en likadan för några veckor sedan av en vän. Har inte plats just nu att ta fram den, men när inspirationen kommer så finns det alltid plats... ska med spänning följa vad du gör med din!

Smycka sa...

Ser jättefin ut! Själv har jag aldrig vävt så jag vet inte hur det är. Men jag har sett megastora vävstolar. *s* Denna var mer lagom tycker jag. Lycka till! =o)