10 oktober 2008

Garn

Häromdagen kom 5 härlig nystan Araucania från Garnhärvan. Alla pratar så gott om det här garnet så jag var tvungen att prova, tänkt att det skall bli en tröja men har inte bestämt mönster ännu. Jag passade också på att köpa spetsar till mina knit picks stickor, de har kommit ut i storlek 3 mm dom kommer nog väl till användnng när det är sockdax. Flätstickor i knit picks blev det också, kanske blir det roligare nu att göra flätor?
Jag fick också en gåva från Garnhärvan. Ett sett med strumpstickor i trä, samt en låda "Take away knitting". Innehållande garn, mönster och pärlor till ett par döskallemuddar. Så nu har det alltså blivit dax att testa detta med pärlor något som inte blivit av ännu.

5 kommentarer:

Susilull sa...

Araucaniagarnet ser härligt ut, har inte testat det själv än. Är det mjukt och "gosigt"? Klarar inte stickiga garner.
Färgen ser fin ut.
Fick ockås ett take-away-kit fr Garnhärvan. Rolig grej, tror dock inte jag ger mej på just döskallar.

Ha en skön helg!

teresa sa...

Ska bli kul att höra vad du tycker om pärlstickning - jag har inte vågat testa ännu...

Boel sa...

Kul present och färgen på ditt garn ser härlig ut. Ska bli spännande och se vad det blir av det!

Må så gott!
Boel

Smycka sa...

Håller med föregående talare om att färgen var jättetrevlig på garnet. Är jätteintresserad av knit picks rundstickor, men har inte kommit dit än. Har bara en uppsättning med strumpstickor. *s*

Pärlmuddar är jätteroliga tycker jag! Jag har inte hållit på så länge, och allt är Pärlmuddens fel. *hihi* Man kan göra mycket skoj med pärlstickningen.

Lycka till! =o)

Berit sa...

Jag tycker också att det är skoj att sticka pärlmuddar, men lite pillergöra. Vilka jättefina garner. Jag tänkte fråga en annan sak. Hur gör man när man ska länka till ett ord, t ex det du har gjort på ordet Garnhärvan. När jag gör det så hamnar ordet jag länkar till så långt ifrån de andra orden i meningen, om du förstår hur jag menar. Jag måste ju göra ngt fel, kan du hjälpa mig?