14 augusti 2008

FLS färdigstickad

Nu är den nästan klar min February lady sweater, det är bara knappar som måste inhandlas först. Denna tröja har jag haft blandade känslor för. I början gillade jag den inte alls utan stickade den mest för att få prova på att sticka något uppifrån. Tänkte först göra den till dottern men hon ville inte ha en sån tröja. Nu när jag väl är färdig med den så tycker jag om den och kommer till och med att använda den! Jag gillade att sticka uppifrån och det kommer säkert att bli fler tröjor med den tekniken. Jag har inte gjort så många ändringar oket är stickat i slätstickning och så har jag gjort ärmarna smalare annars är det helt efter mönstret och jag har stickat storlek M. Det roligaste nu är att dottern tycker att den är så fin så nu vill hon också ha en :0)

3 kommentarer:

Ingalill sa...

Underbar tröja!
Så brukar det gå till här också.. man frågar och får nej tack!

Och sedan när det är färdigt så är det mer eller mindre slagsmål om att få tröjan/sockorna eller vad det nu är för något färdigstickat alster. Och eftersom det är slagsmål så måste jag ofta lova den som förlorar något annat stickat.... fast det projektet hamnar alltid sist på min att-göra-lista för det är ju inget egen valt projekt.

Lösningen kan också bli att muta förloraren med något helt annat redan färdigstickat - något osm jag egentligen tänkt behålla själv men vad gör man inte för husfridens skull?

heidi sa...

vilken komplimang från din dotter - men jag är den första att medge att den är jättefin! roligt att det blev så bra till slut:)

Kattis hörna sa...

Halloj


Såå kul att träffas live!! *s* Jag blev något chockad dock... men en glad chock...

Din FLS Blir verkligen super... Dom knapparna du köpte till tror jag kommer göra pricken på i:et :-)

Vi får ta tag i en stickdate :-)


Kramizz Kattis