27 juli 2008

Semestertripp

Nu har vi varit ute och åkt lite. Vi har hälsat på min sambos syster med familj i Kristianstad. Härligt väder men det var mycket kallt i havet när vi åkte till Åhus och badade 14 grader ena dagen och 15 grader andra dagen, jag gick aldrig i men barnen badade. Vi åkte även till en sjö som låg närmare och där var det minst 20 grader så där blev det bad även för mig, härligt var det.
Det är ju en dryg resa för oss ner till skåne så jag hade laddat med tre stickningar men så värst långt kom jag inte med någon av dom.

February lady sweater blev det lite stickat på sen gjorde jag något fel och då lade jag den åt sidan så jag skall kolla den nu när vi är hemma igen. Passar inte som pratstickning för mig.

Jag stickade lite på pomatomus också men jag gillar dom inte alls, har börjat om minst 4 ggr, men är inte nöjd så nu skall dom froggas och sen blir det inga mer försök. Jag skall ge mig på Augustisockorna i stället dom ser mycket trevligare ut.

Jag började på en rätstickad kofta från Dropps är vi var där nere, den var perfekt att sticka på när man sitter och pratar. Jag gör den i Kampes tvåtrådiga flamullgarn.

Det blev inga besök i någon garnaffär tyvärr, hade tänkt besöka Helylle mfl. men det blev aldrig av att vi åkte in till stan så dom får jag kolla in nästa gång vi åker ner.

2 kommentarer:

Catarina sa...

Härligt med lite semester :-)
synd bara att du inte hann med några garnbutiker...men då har du ju det roliga kvar till nästa gång:-)

Jag håller också på att sticka DROPS-koftan. Jag gör den i Fabel och det blir riktigt läckert. bild kommer snart på min blogg.

Ha det gott!

Medea sa...

Vilken vacker färg på garnet. Ska bli spännande att se den färdig!
Jo, stickkursen jag ska gå verkar jättekul. Ser verkligen fram mot att göra teknikövningar och ha proven samlade i en speciell pärm.
/Efwa