06 maj 2008

Hemlispaket

Idag har jag varit till posten och hämtat ut mitt sista hemlispaket. Min hemlis är helt underbar! oj oj oj vilket paket jag har fått. Det innehöll 3 nystan elegante i en härlig rosa ton, 8 st rosa värmeljus, ett sockgarn TOFUtsies ett för mig okänt garn men det känns helt underbart mjukt och gosigt + ett tillhörande sockmöster och två smarriga chokladkakor.

Min hemlis är fortfarande okänd för mig. Jag har letat i paketet efter ledtrådar men fann inga om inte den tyska tidningen som fyllde ut paketet är en ledtråd?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skattar gott!

Nä tidningen är ingen ledtråd...... den låg i kartongen med det ofärgade Opal-garnet en gång i tiden. Var det enda som fans till hands när jag på stört bestämde mig för att NU skall paketet postas.

Vet inte om du läser några Hemlis3-bloggar? Men där i samlingen finns min blogg....... och där finns en sjal i samma garn som du visade upp att du hade kpt precis samtidigt som Hemlis3 drog igång.
Du gissade en gång men det var ju lite fel....... men kanske du läser bästa cybervänninans blogg? Trodde ett ögonblick det när jag såg din länklista nämligen men jag tror den bloggen är hennes namnes. Oj oj här blev det mycket att kolla igenom *s* men leta du lite så skall jag avslöja mig inom kort.

Ingalill sa...

Hej!

Såg att jag var avslöjad......... det har varit väldigt roligt att plocka ihop dina paket.

Blev lite fundersam när jag såg att du hade köpt det gråa Elegant garnet dvs samma som du fick i mörk ljung av mig i sista paketet. Men det visade bara att vi tänkte i samma banor...... jag hade köpt det garnet långt innan du hade beställt ditt. Kram på dig!