10 januari 2008

Magic loop

Nu har jag testat. Jag hade börjat på ett par Monkey till, för dottern vill ha och jag förde över den till rundstickan jag köpte. Det var inga som helst problem utan löpte på bra. Det var inte så bökigt att dra i tråden heller som jag trodde när man böt sticka. Jag kommer nog att använda mig av denna teknik ibland det fungerara ju bra. Tror inte att man behöver läsa på för att sticka med två sockor på tråden det löser man nog under tiden.

3 kommentarer:

LenaL sa...

Låter uppmuntrande! Har länge gått och värkt på om jag skulle göra ett försök, men har befarat att det skulle vara väldigt drygt och bökigt att dra i tråden vid svängarna. Men kanske det är dags att göra ett försök nu?

Dina Monkies är ljuvliga, vilken färg!

Marianne sa...

Jag tycker att det är värt att prova. Men ge det några timmar för det tar en stund att komma in i det och få en till en teknik som passar. (Hur man skall hålla i stickorna och dra/skjut tråden.) Först tyckte jag att det var en fungerande teknik nu är jag snart såld på sättet att sticka...

Pia sa...

Jag har tänkt prova men begriper ingenting. Åh, andra sidan brukar jag inte drabbas av SSS - second sock syndrome. Ha en skön sticklördagskväll!