25 maj 2009

25 Maj

Det går sakta frammåt med min röda FLS men nu är det inte så långt kvar. Jag har just stickat upp det 4:de nystanet av Heaven´s hand på bilden, så garnet har varit drygt tycker jag. Jag köpte på mig sex nystan för att jag ville ha en lite längre tröja men det kommer säkert att räcka med fem....När denna är klar skall jag sticka en Favorite Cardigan (ravelrylänk) garnet Araucania Nature Wool har jag haft legat sen i höstas i väntan på rätt mönster och nu tror jag att jag funnit det. Jag skall göra den lite mindre urringad och lite längre hade jag tänkt.

15 maj 2009

Tips

Tipsar om en tävling där man kan vinna polarbröd för hela 500:-. Det är Snigelmamman som ordnar den.

11 maj 2009

Bok

Idag kom denna underbara bok i min brevlåda. Massor av fina sockmönster.

FLS

Just nu håller jag på med en FLS igen, men jag har ändrat lite i mönstret. Jag vill inte ha dom där hålökningarna utan denna gången har jag testat att fortsätta med raglanönkningarna till stroleken blev bra. Jag gillar verkligen att sticka uppifrån och ner. Garnet jag använder är Heaven´s hand köpt hos Karin ett helt underbart garn att sticka i.

För er som följer mig så kan jag berätta att jag hittat mitt rosa nystan av Heane´s hand som jag städade bort för ganska länge sedan. Fann det i min garderob nerlag i en sån där brevpåse, där låg det tillsammans med garn som jag köpt från ett annant ställe....

Önskar jag kunde gå på stickcaffét ute hos Karin i kväll men jag måste tyvärr jobba :(

04 maj 2009

Garn och Choklad

I dag fick jag mitt efterlängtade choklad och garnpaket. (jag har blivit meddelad om att det skulle dröja så det var helt ok) Jag fick två nystan Lin garn något som jag ännu inte stickat i så det skall bli kul att prova, tror jag får göra ett besök på Ravelry och leta efter något kul mönster. Två chokladkakor och några småbitar som jag skall testa nu tillsammans med kaffet som pluttrar i bryggaren.