25 april 2009

Vilket härligt väder vi har. Detta har jag pysslat med i dag ute i solen + att jag har målat lite fönster på mitt växthus.
Sex nystan heavens hand har jag nystat plus lite annat godis men dom blev inte med på bilden.

Nutkin

Jag har stickat marssockorna i socklubben, dom har varit färdiga ett tag men inte blivit fotade. Ett mönster som var väldigt lätt att memoreta, dock gjorde jag en annan häl och tå än vad som stod i mönstret.

21 april 2009

090421

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här, men det har varit lite mycket med annant ett tag men jag har hunnit sticka lite.
Dottern beställde ett par benvärmare så det var bara att sätta igång.
Jag har också stickat en tröja till henne, har använt mig av mönstet från FLS men gjort lite ändringar. Jag hade tänkt sticka en vanlig normallång kofta och gjort knapphålen för det. Men när hon provade den så ville hon ha den så här kort, vi får se hur det blir när trådarna är fästa och så. Om alla knapphål skall få vara kvar eller om jag skall försöka sy ihop några??

14 april 2009

Hemlis 5

I förra veckan så kom mitt andra hemlispaket. Ännu ett helt i min smak. Två nystan Primavera, Anton Bergs mandelägg, Ett fint kort eller två kanske man skall säga, det lilla tror jag kan vara en ledtråd? Sen fick jag också två påsar med blomfröer, blir spännande att se vad det blir av dom. Ingen av sorterna har jag provat tidigare. Tack hemilsvännen.