23 mars 2009

Hemlis 5

Förra veckan kom mitt första hemlis5 paket. Och vilket underbart sådant. Min hemlisvän har verkligen prickat rätt...
Ett underbart nystan i rosa nyanser från stäkets hantverk, handfärgad Kidmohair/merino, BFL ull som jag kan spinna av, små söta näsdukar med rosor på, Aloe lips med jojoba till läpparna, en god chokladbit och ett fint kort. TACK snälla hemlisvän.

04 mars 2009

Efter en lång funderan

så har jag äntligen gjort det. Jag har beställ en slända och lite ull från Spinspiration. Jag har nu funerat ända sedan i somras på att investera i en slända men har aldrig riktigt kunna bestämma mig för vilken jag velat ha. Har länge och väl sneglat på Kunderts sländor dom är så himlans fina men nu knep jag den sista spindoln i stället. Det känndes lite som min grej att kunna jobba med båda händerna samtidig. Men om jag blir fast i detta vilket jag misstänker att jag blir då finns det nog snart fler sländor här i huset :o)

Garn och Te 5

Förra veckan kom mitt paket från min Garn och Te bytesvän. Jag fick två nystan Karisma i fina färger. Ett paket grönt te och en påse med ull att tova av. Jag fick ett fint skrivet brev med en bild på ett stickat hästtäcke och en vägledning om var jag kan finna mönstret till det. Täcket ser superfint ut på bilden, men vilket hästjobb kanske något för framtiden... fick även med en länk till ett tovat sittunderlägg.
Tack för ett fint paket, jag hoppas att du vill avslöja vem du är!