29 maj 2008

Tidsbrist

Jag har fått en utmaning från Catta och jag skall svara så snart jag får en stund över. Denna vecka har jag inte hunnit varken sticka eller blogga, bara jobbat och farit runt överallt.
På majsockorna har jag bara en tå kvar så jag hoppas bli klar med dom till helgen.

26 maj 2008

Stickor

I torsdags fick jag ett efterlängtat paket från Stäkets hantverk och design. Jag har länge varit väldigt nyfiken på Harmony wood stickorna från Knit picks så jag provade med det mindre startpaketet och dom känns helt underbara, jag har bara provstickat lite lite grann men det känndes så pass bra att jag nu även passat på att förhandsbeställa strumpstickssettet plus ett par spetstar i st 3½ från Garnhärvan nu när hon har 10% på dom.

16 maj 2008

Pulsklubben

Nu är jag färdig med Maj månads pulsvärmare. Jag har använt mig av garnet Lace prue wool, Handpainted Yarn detta nystan är inköpt från Garnhärvan och färgen heter LC Hydrangea. Jag har använt stickor nr.3 Det var ett riktigt roligt mönster att sticka.

Ännu mera shopping

I dag låg det ett paket till i brevlådan denna gången från Garnhärvan. På rea köpte jag ett garnpaket med mönster och garn till ett par sockar. Dessa får ligga till sig till i höst då jag har alldeles för många project på gång just nu. Sen köpte jag ett nystan Trekking XXL färg 173 från Zitron. Då jag är helt såld på deras andra garn Hand art som är helt underbart att sticka med så ville jag testa detta sockgarn också. Kanske det blir maj månadssocka som jag inte hunnit börja på ännu.

15 maj 2008

Paket

Idag var det dags igen för ett litet paket från Garnkorgen. Jag har förälskat mig i Addi Lace stickorna så jag ville ha två storlekar till av dom. Och när jag ändå beställde köpte jag ett provnystan av Iceland för att få känna lite på det, ett billigt garn med ganska mycket ull i och även lite alpaca.
Fick med en liten Addi karamell också...

13 maj 2008

Garner

Idag kom DHL med mitt efterlängtade paket från Handpainted Yarn, Uruguay.
Det skickades i fredags och kom fram igår men då kunde jag inte ta emot det så det fick vänta tills idag. Jag är riktigt nöjd över färgerna. Vad det skall bli har jag inga planer på ännu, det får ligga till sig ett tag så får vi se..
Jag har haft dåligt med sticktid nu ett tag så det går långsamt frammåt med mina stickproject.

06 maj 2008

Hemlispaket

Idag har jag varit till posten och hämtat ut mitt sista hemlispaket. Min hemlis är helt underbar! oj oj oj vilket paket jag har fått. Det innehöll 3 nystan elegante i en härlig rosa ton, 8 st rosa värmeljus, ett sockgarn TOFUtsies ett för mig okänt garn men det känns helt underbart mjukt och gosigt + ett tillhörande sockmöster och två smarriga chokladkakor.

Min hemlis är fortfarande okänd för mig. Jag har letat i paketet efter ledtrådar men fann inga om inte den tyska tidningen som fyllde ut paketet är en ledtråd?

05 maj 2008

Nya boken

Idag kom Nectar den nya boken som Kim Hargreaves gett ut. Snabbt gick det också då jag beställde den i onsdags förra veckan. Många fina mönster att kika på.